Amasya Duvar Kağıdı

Amasya Gergi Tavan
Ocak 9, 2021

Amasya Duvar Kağıdı

Amasya bünyesinde ve çevre ilçelerde faaliyet gösteren amasyadekorasyon adlı firmamız cesitli ürün yelpazesi ile siz değerli müşterilerimizin isteği ve talebi üzerine, kaliteli duvar kağıtları ürün çeşitlerini sizlerin ev ve isyerlerinizi uzman kadromuzla hızlı ve temiz bir şekilde uygulamasını yapmaktayız.

 

Duvar Kağıdı Fiyatları

Amasya da firmamızca uzman usta kadromuzla uygulamasını ve teminini yaptığımız duvar kağıtlarının, 5 m2, 10 m2, 16 m2 gibi çeşitleri ile vinil kalınlıklarına göre 2021 güncel fiyatları döviz kurlarının değişiklik göstermesine bağlı olarak ve kalite ön planda bulunarak 80 tl den başlayıp 700 tl ye kadar fiyat aralığı bulunmaktadır (fiyatlar rulo bazlıdır).

Duvar Kağıdı Nerelere Uygulanmalıdır

Bilindiği üzere hammeddesi vinil,elyaf ve kağıt bileşenli olan duvar kağıtları zeminin uygun olduğu mekanların duvar ve tavanlarına uygulanmaktadır. Tavsiyemiz üzerine temin edilen duvar kağıtlarımızın uygulamasından sonra darbeye ve çizilmeye maruz kalmadığı takdirde 15 yıl kullanım ömrü vardır. Duvar kağıtlarımız vinil tabanlı olduğu için silinmeye uygun olup temizliği mevcuttur.    

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir